MESEČNI SPORED FILMOV Z OPISI

Mesec september

VPIŠITE SE V NAŠ SISTEM OBVEŠČANJA

EUROPA CINEMAS

Smo člani Europa Cinemas, ki združuje najboljše kinematografe na evropskem prostoru. Tako vam bomo lahko ponudili še bolj raznolik evropski art program. 

CICAE ZDRUŽENJE

Zveza združuje preko 1900 kinematografov širom sveta. Od leta 2018 smo člani tudi mi.

ART KINO MREŽA SLOVENIJE

Naš kino v Art kino mreži Slovenije deluje že od samega začetka. Gre za združenje 28 mestnih kinov, ki skrbijo za prikazovanje kakovostnega programa.

OBVESTILA KINO VRHNIKA:

19.9. MASKE
 Po novem odloku vlade RS je nošnja mask obvezna tudi v notranjih prostorih, kjer lahko zagotovimo varno medsebojno razdaljo.

PRODAJA KART

Vstopnice lahko kupite v času delovnih ur na sedežu Turistično informacijskega centra (Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika), vsak delovnik med 8. in 18. uro ter soboto med 8. in 14. uro. Na voljo pa so tudi na blagajni v Kinu Vrhnika (Cankarjev dom Vrhnika, Tržaška cesta 25, 1360 Vrhnika) pol ure pred začetkom filma ter na spletnem portalu MOJEKARTE.si (iskalno geslo: Zavod Ivana Cankarja). V času letnega kina pa so vstopnice na voljo pol ure pred začetkom filma na mestu predvajanja (ponavadi na bazenu, Športni park na Vrhniki).

NAKUP VSTOPNIC V PREDPRODAJI
♥ Cankarjev dom Vrhnika, Tržaška cesta 25, 1360 Vrhnika (pol ure pred vsako predstavo)  samo GOTOVINSKO POSLOVANJE
♥ 
TIC Vrhnika, Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika (od 8.00 – 18.00| sobota 8.00 – 14.00) GOTOVINSKO in KARTIČNO POSLOVANJE
♥ prodajna mesta MOJEKARTE.SI (na spletu in ostalih prodajnih mestih – npr. Petrol Vrhnika, …)

Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti vsaj 15 minut pred začetkom filma na blagajni v kinu. Na blagajni je možno samo gotovinsko plačilo, kartično pa poslujemo v TIC Vrhnika (nakup v predprodaji).

CENIK po 1. 1. 2020

 2D vstopnica: 5.00 €
 
3D vstopnica: 5.00 €
 Ostali (študentje ULJ, upokojenci, brezposelni:) 4.50 €*
 
Polarizacijska očala za 3D filme: 2.00 € (trajna last kupca)
 KVŠ ČLANI: 2.00 € (ob predložitvi kartice KVŠ Zakon)**

* Popust se upošteva ob predložitvi članske izkaznice.
** Študentsko vstopnico je mogoče kupiti le na blagajni TIC-a ali v Cankarjevem domu v času obratovanja blagajne. Nakup v vrednosti 2.00 € je mogoč le za člane KVŠ-ja, ki se izkažejo s člansko kartico. Včlani se
tukaj.

ŠOLSKE PREDSTAVE

Za šolske ustanove nudimo znižano ceno filmskih predstav, saj verjamemo, da so kvalitetne filmske vsebine učinkovita metoda izobraževanja za naše otroke. Nudimo tudi tehnično podporo za morebitne po filmske pogovore. Za prikazovanje priporočamo kvalitetne art filmske naslove, katere vam lahko pomagamo izbrati tudi mi.

Več informacij na info@kino-vrhnika.si

Cenik šolskih predstav:
 2D vstopnica do 100 učencev: 4.00 € bruto
 2D vstopnica nad 100 učencev: 3.00 € bruto

Večina šol se odloči tudi za ob fimske dejavnosti, ki vam jih lahko uredimo z našimi partnerji tudi mi. Več na zgornjem elektronskem naslovu. Ponavadi so to pofilmski pogovori o določeni temi ali praktične delavnice, ki izhajajo iz nastanka filmov, animacij, …

DARILNI KINO BONI

Na voljo so tudi darilni kuponi, ki jih lahko kupite v TIC Vrhnika. Cena bona je 5.00€ in velja za 2D in 3D predstave. Bone je potrebno zamenjati na blagajni (TIC, Kino) za prave vstopnice. V kolikor imate bon kupljen pred 1. 1. 2020 z naloženo vrednostjo 4.00€, vam bomo do konca aprila 2020 upoštevali popust in doplačilo ne bo potrebno.

SPLETNA PRODAJA VSTOPNIC poteka preko portala mojekarte.si. Preko spodnjega modula si lahko ogledate zasedenost dvorane pri posamezni predstavi tako, da pri željenem predvajanju kliknete gumb “NAKUP VSTOPNIC”.

PODAJTE OCENO O NAS
PREKO GOOGLE MAPS
 • review rating 5  nice local culture center

  thumb Luka Ovsec
  10/06/2019
 • review rating 4  Great place as cinema, stage play venue, exhibition place, outdoor food/coffee venue... Functioning very well for any event. Only wish they add baby changing table somewhere and snack/drink stand or vending machine for movie nights.

  thumb Blaž Lusavec
  5/26/2019
 • review rating 5  Great films, staff and people. I enjoyed seeing film there

  thumb Ana Mištrafovič
  3/24/2019
 • review rating 5  Nice sound, cozy seats, cheap tickets, homey atmosphere.

  thumb samoza fejsbuk
  2/17/2019
 • review rating 5  Nice sound, cozy seats, cheap tickets, homey atmosphere.

  thumb samoza fejsbuk
  2/17/2019
 • review rating 5  I do not go to the cinema very often. The main reason for that is all the bright and shine of modern multiplexes where nothing classy remains. I was used to going and watching every action or SF movie as a kid, and I remember that theaters in my birthplace were more than just halls with projectors and seats - they were like temples, where many people used to come and not only entertain themselves but also be a part of an event. Being also a classic theater, this movie theater combines the best of classic theater and modern architecture and equipment, and while sound could be handled better, offers an incredible feeling of an old-style theater. No popcorn and sweet drinks, no garbage, even the audience (including kids) behaves more respectful during shows. I enjoyed even not so good movies just because of that classic feeling of being in a "theater". You can take your girl to a romantic movie like in old times. Highly recommended!

  thumb Davor Pleskina
  9/11/2018

Povezava do obrazca za ocenjevanje.