VPIŠITE SE V NAŠ SISTEM OBVEŠČANJA

KONTAKTNE INFORMACIJE

KINO INFORMACIJE
Tržaška cesta 25,
1360 Vrhnika
info@kino-vrhnika.si
GSM: 040/204-556
(le za nujne primere, pozabljene stvari, sodelovanja, skupinske obiske, …)

SPLOŠNE INFORMACIJE
TIC VRHNIKA
Tržaška cesta 9

1360 Vrhnika
T: 01/7551-054
GSM: 051/661-063
(rezervacije vstopnic, splošne informacije, sporedi, zasedenost dvorane, nakup vstopnic, nakup bonov, nakup 3D očal, …)

Delovni čas TIC VRHNIKA:
Ponedeljek-petek: od 8. do 18. ure
Sobota: od 8. do 14. ure
Nedelja: od 9. do 17. ure (le v juliju in avgustu)

EUROPA CINEMAS

Smo člani Europa Cinemas, ki združuje najboljše kinematografe na evropskem prostoru. Tako vam bomo lahko ponudili še bolj raznolik evropski art program. 

CICAE ZDRUŽENJE

Zveza združuje preko 1900 kinematografov širom sveta. Od leta 2018 smo člani tudi mi.

ART KINO MREŽA SLOVENIJE

Smo eden izmed ustanovnih članov združenja Art kino mreže Slovenije. Gre za združenje 28 mestnih kinov, ki skrbijo za prikazovanje kakovostnega kino programa.

PODAJTE OCENO O NAS
PREKO GOOGLE MAPS
 • 5 star review  nice local culture center

  thumb Luka Ovsec
  10/06/2019
 • 4 star review  Great place as cinema, stage play venue, exhibition place, outdoor food/coffee venue... Functioning very well for any event. Only wish they add baby changing table somewhere and snack/drink stand or vending machine for movie nights.

  thumb Blaž Lusavec
  5/26/2019
 • 5 star review  Great films, staff and people. I enjoyed seeing film there

  thumb Ana Mištrafovič
  3/24/2019
 • 5 star review  Nice sound, cozy seats, cheap tickets, homey atmosphere.

  thumb samoza fejsbuk
  2/17/2019
 • 5 star review  Nice sound, cozy seats, cheap tickets, homey atmosphere.

  thumb samoza fejsbuk
  2/17/2019
 • 5 star review  I do not go to the cinema very often. The main reason for that is all the bright and shine of modern multiplexes where nothing classy remains. I was used to going and watching every action or SF movie as a kid, and I remember that theaters in my birthplace were more than just halls with projectors and seats - they were like temples, where many people used to come and not only entertain themselves but also be a part of an event. Being also a classic theater, this movie theater combines the best of classic theater and modern architecture and equipment, and while sound could be handled better, offers an incredible feeling of an old-style theater. No popcorn and sweet drinks, no garbage, even the audience (including kids) behaves more respectful during shows. I enjoyed even not so good movies just because of that classic feeling of being in a "theater". You can take your girl to a romantic movie like in old times. Highly recommended!

  thumb Davor Pleskina
  9/11/2018

Povezava do obrazca za ocenjevanje.

OBVESTILA KINO VRHNIKA:

15.11. PRODAJA PREKO SPLETA
Zaradi novega odloka za zajezitev COVID19 smo umaknili spletno prodajo. Vstopnice lahko kupite na TIC Vrhnika v predprodaji ali pol ure pred vsako predstavo v Cankarjev domu. Možne tudi rezervacije preko tic@zavod-cankar.si oz. 051/661-063 (v času uradnih ur TIC-a)

ZAUSTAVITEV PREDVAJANJA FILMOV

Zaradi vladnega odloka in razglasitve epidemije ustavljamo dejavnost predvajanja filmov. Takoj, ko bomo lahko pričeli z našo dejavnostjo vas bomo o tem tudi obvestili preko spletne strani, socialnih omrežji in enovice. Prijava na e.-novico, ki izhaja enkrat msečno poteka preko e-naslova info@kino-vrhnika.si, na katerega nam posredujte vaš e-naslov in dodali ga bomo v našo bazo prejemnikov.

V tem času smo aktivni na naših socialnih omrežjih, Facebook in Instagram, kjer vam skoraj dnevno ponujamo novice in zanimivosti z naše panoge. Prav tako se pripravlja mesečni spored filmov, ki pa se zna, zaradi narave situacije, spremeniti. Vsi naslovi pa bodo zagotovo predvajani, takoj ko bo to mogoče. 

FAQ

Pozdravljeni na podstrani FAQ (Frequently asked questions), kjer izpostavljamo pogosto zastavljena vprašanja naših strank in zainteresirane javnosti. V kolikor ne najdete odgovora na vaše vprašanje, nas kontaktirajte preko e-pošte info@kino-vrhnika.si, oziroma preko kontaktnih poti, predstavljenih na podstrani “KONTAKT”.

1. Ali je za predstavo “Ime predstave” še kaj prostih sedežev? Kakšna je zasedenost pri predstavi?
Vsak uporabnik lahko sproti preveri, kakšna je zasedenost dvorane pri določeni kino predstavi v Kinu Vrhnika. To storite tako, da obiščete spletni portal Mojekarte.si, v iskalno polje vtipkajte geslo “Zavod Ivana Cankarja in spodaj se vam prikaže seznam kino predstav. Na seznamu najdete “Ime predstave” in kliknite “NAKUP VSTOPNIC”. Nato se vam prikaže shema dvorane. Zeleno obarvani sedeži so prosti. V kolikor spremljate stran preko mobilnih naprav, morate klikniti še “Preklopi v način grafične izbire”.

2. Ali lahko rezerviram sedeže za “Ime predstave”?
Sedeže lahko rezervirate s klicem na TIC Vrhnika (051-661/063), kjer vam uslužbenec na vaše ime rezervira želene sedeže. Pred klicem priporočamo, da preverite zasedenost dvorane, tako bo komunikacija bolj enostavna (glej točko 1.).  Sedeže lahko rezervirate tudi preko e-sporočila na info@kino-vrhnika.si, vendar pa bo postopek rezervacije trajal dalj časa, kot preko telefona.

3. Mislim, da sem v kinu pozabil/a predmet, kako do njega?
Po vsaki kino predstavi hostesa preveri dvorano in v primeru najdenih stvari le te odda na blagajno, kjer čakajo na svoje lastnike mesec dni, nato so na voljo v preddverju pri hostesi v “škatli pozabljenih stvari”. V kolikor ste pozabili vrednejšo  stvar in je Cankarjev dom Vrhnika že zaprt (20 minut po zadnji predstavi) se lahko obrnete na telefonsko številko 040/204-556 (Žiga)  –  do 23.00 vsak dan.

4. Imam pritožbo, pohvalo, slabo, dobro izkušnjo v vašem kinu. Kako vam to sporočim?
Vsakega mnenja bomo veseli, saj vaše mnenje oziroma kritika pomeni priložnost za našo rast. Sporočilo o vaši izkušnji nam pošljite preko e-sporočila na info@kino-vrhnika.si. Odgovor lahko pričakujete v roku 2 ur. Vaše sporočilo lahko predate tudi na blagajni oziroma hostesi, a vas ob tem prosimo, da pustite vaše kontaktne podatke, da vam lahko posredujemo odgovor.

5. Imam kino bon. Kako ga lahko unovčim?
Pred unovčitvijo bona, prosimo preverite datum veljavnosti. V kolikor datuma ni, se smatra, da ga lahko izkoristite kadar koli. Bon lahko za kino vstopnico zamenjate na blagajni kina pred začetkom vsake kino predstave. Blagajna se odpre pol ure pred predstavo.  Bodite pozorni tudi na to ali je za 2D ali 3D predstavo. Zamenjava bonov 2D za 3D predstavo in obratno ni možno. Z 1. 1. 2020 izdajamo bone po enotni ceni 5.00€. V kolikor imate starejši bon v vrednosti 4.00€, ga lahko izkoristite za zamenjavo za kino vstopnico, brez doplačila.

6. Ali bo na sporedu “ime predstave”, ali bo “ime predstave” ponovno na sporedu, …?
Vprašanje o programu prosim naslovite preko e-sporočila na info@kino-vrhnika.si.

7. Zadel/a sem brezplačno vstopnico. Kje in kdaj jo lahko prevzamem?
Nagradne vstopnice lahko prevzamete na blagajni na vaše ime oziroma preko kode, ki vam jo pošljemo preko sporočila po žrebanju. V tem sporočilu bodo sledila tudi druga navodila za prevzem in ostali pogoji (za katero predstavo velja, do kdaj jo lahko prevzamete, ipd.)

8. Na sporedu sem našla napako. Ali vam jo sporočim in kam?
Kdor dela greši :), tudi mi kdaj, zato bomo vsakega sporočila o napakah (različne ure, napačen dan) veseli, saj bomo s tem skupno pripomogli k boljšemu informiranju vseh gledalcev.

9. Ali lahko kupim kino vstopnico kot darilo? Imate darilne bone?
Za darilo v obliki kino vstopnice smo pripravili darilne kino bone, ki so naprodaj v TIC VRHNIKA, Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika. Imamo bon v vrednosti 5.00€ (za 2D in 3D predstavo). Bon se lahko zamenja za vstopnico za film po izbiri v TIC Vrhnika ali na blagajni Cankarjevega doma.

10. Ali bo risanka oz. animiran film na voljo tudi v podnaslovljeni verziji?
Ponavadi so animirani filmi sinhronizirani in tako označeni. V kolikor predvajamo podnaslovljeno verzijo je to posebej označeno. Podatke (sinhronizirano ali ne) lahko dobite tudi na našem mesečnem sporedu na spletni strani oziroma na kino plakatu.

11. Kakšna je cena kino vstopnice?
Cena vstopnice za 2D predstave je 4.00 €, cena vstopnice za 3D predstave je 5.00 €. Za ogled 3D predstave potrebujete tudi polarizacijska očala, ki jih kupite na blagajni v kinu ali v TIC Vrhnika, cena 2.00 € (trajna last kupca, za večkratno uporabo).

12. Ali lahko prinesem svoja 3D očala od domačega TV-ja? Ali bo zagotovo delovalo?
Kino Vrhnika uporablja REAL3D sistem prikazovanja 3D slike, zato prosimo preverite ali so vaša očala namenjena za tovrstno 3D tehnologijo. Očala so polarizirana, temnih leč (neaktivna). Načeloma pa lahko rečemo, da očala, ki jih uporabljate na domačem televizorju NE bodo delovala v kinematografskem okolju. Cena 3D očal za naš kino znaša 2.00 € in so primerna za večkratno uporabo.

13. Ali mi lahko pošiljate mesečno obvestilo o dogajanju v vašem kinu, sporedu prihajajočih filmov, ipd?
Redno mesečno obvestilo o dogajanju preteklega meseca in s sporedom prihajajočega, je zdaj že ustaljena praksa. Za prejem e-novice se morate prijaviti preko obrazca, ki je na desni strani te spletne strani. Ko se prijavite, lahko pričakujete, da boste prejeli e-novico konec meseca.

14. Kljub prijavi na e-novico ne prejemam vaših obvestil. Kaj bi lahko bilo narobe?
Ker tovrstna sporočila občasno Gmail ali katerikoli drug ponudnik elektronskega sporočanja označi kot “vsiljeno pošto”, prosim preverite tudi tam (angl. “spam”). Ponavadi pa se nahaja v zavihku “promocija” oziroma med ostalimi sporočili v nabiralniku. V kolikor je še vedno ne najdete, nas kontaktirajte preko info@kino-vrhnika.si

MESEČNI SPORED FILMOV Z OPISI

Mesec november 2021

MESEČNI SPORED

DECEMBER 2021

SOBOTA, 4.12.
ob 17.00: LUKA
ob 19.00: KRALJ RICHARD

NEDELJA, 5.12.
ob 17.00: NEOBRZDANI SPIRIT
ob 19.00. SPENCER

ČETRTEK, 16.12.
ob 19.00: DEŽELA NOMADOV (oskarji)

SOBOTA, 18.12.
ob 17.00: ZAPOJ 2
ob 19.00: SPIDER MAN: NI POTI DOMOV

SOBOTA, 25.12.
ob 17.00: POZABLJENI BOŽIČ
ob 19.00: MATRICA: VSTAJENJE

NEDELJA, 26.12.
ob 17.00: ČAROBNO POTOVANJE
ob 19.00: ZGODBA Z ZAHODNE STRANI (SPIELBERG)

ČETRTEK, 30.12.
ob 17.00: VOLK IN LEV
ob 19.00: MATRICA: VSTAJENJE

PETEK, 31.12.
ob 17.00: ZAPOJ 2

EUROPA CINEMAS

Smo člani Europa Cinemas, ki združuje najboljše kinematografe na evropskem prostoru. Tako vam bomo lahko ponudili še bolj raznolik evropski art program. 

CICAE ZDRUŽENJE

Zveza združuje preko 1900 kinematografov širom sveta. Od leta 2018 smo člani tudi mi.

ART KINO MREŽA SLOVENIJE

Smo eden izmed ustanovnih članov združenja Art kino mreže Slovenije. Gre za združenje 28 mestnih kinov, ki skrbijo za prikazovanje kakovostnega kino programa.