ART KINO MREŽA SLOVENIJE

Smo eden izmed ustanovnih članov združenja Art kino mreže Slovenije. Gre za združenje 28 mestnih kinov, ki skrbijo za prikazovanje kakovostnega kino programa.

EUROPA CINEMAS

Smo člani Europa Cinemas, ki združuje najboljše kinematografe na evropskem prostoru. Zato vam lahko ponudimo bolj raznolik evropski art filmski program.

CICAE ZDRUŽENJE

Zveza združuje preko 1900 kinematografov širom sveta. Od leta 2018 smo člani tudi mi.

SLEDITE NAM TUDI NA INSTAGRAM PROFILU #kinovrhnika

ART FILMI: Februar 2020

Nedelja, 2. 2. ob 19.00: Polsestra

Odtujeni polsestri iz Izole sta zaradi okoliščin prisiljeni živeti skupaj v majhnem najetem stanovanju v Ljubljani. Film Damjana Kozoleta je prejel vesno za najboljšo žensko vlogo v Portorožu, svetovno premiero pa je doživel v uradnem tekmovalnem programu festivala v Karlovih Varih.

»Film govori o ljudeh, ki si ne znajo pokazati čustva naklonjenosti. Način, na katerega komuniciramo z drugo osebo, vedno izraža naše želje, strahove, frustracije. Kadar to počnemo na aroganten, agresiven način, po navadi le prikrivamo lastno ranljivost. To je film o dveh ženskah, ki ne želita imeti nič skupnega in negirata vsako podobnost, vendar na koncu najdeta to, kar najbolj zanikata. /…/ Polsestro vidim kot film čustvenih napetosti in na drugi strani dramske spontanosti s trenutki človeške norosti, humorja in sreče. Živimo v nevarnih časih, v katerih prosperirajo norci in psihopati, zato je vse, kar nam ostane, sočutje. In humor.«
– Damjan Kozole

Četrtek, 6. 2. ob 19.00: Nevidno življenje Evridike (LIFFE 2019)

Rio de Janeiro, zgodnja petdeseta leta. Osemnajstletna Euridice in dvajsetletna Guida sta zelo različni, a nerazdružljivi sestri. Živita pri nazadnjaških starših, v zelo tradicionalnem okolju, in sanjarita o drugačnem življenju: Euridice bi rada na Dunaju študirala klavir, Guida pa išče resnično ljubezen in se pusti omrežiti čednemu grškemu mornarju. S tem družini nakoplje sramoto in oče v navalu jeze med sestrama prekine vse stike. To je začetek dolge ločitve med ženskama, ki nikoli ne izgubita upanja, da bodo pisma, ki si jih pošiljata prek mame, prispela na pravi naslov, čeprav nanje nikoli ne dobita odgovora. Nekega dne pa ju doleti presenetljivo spoznanje …

V petdeseta leta postavljena, a sodobno zrežirana tropska melodrama o nezlomljivi vezi med brazilskima sestrama. Nagrada za najboljši film v sklopu Posebni pogled festivala v Cannesu.

“Želel sem spregovoriti o generaciji žensk, ki so danes stare osemdeset in devetdeset, počasi izginjajoči generaciji. Kako je bilo živeti v času, ko ločitev ni bila dovoljena, seksualna revolucija se še ni začela in kontracepcijskih tablet ni bilo? Mislim, da so povojno obdobje v Braziliji zaznamovale zelo stroge, konservativne družinske vrednote.” (Karim Aniouz)

Petek, 7. 2. ob 17.00: Kraljestvo severnega jelenčka
Film je posnet med divjimi, neukročenimi živalmi v njihovem naravnem okolju. Zvezdnika zgodbe sta jelenček Ajlo in njegova mama ob pomoči ostalih severnih jelenov. Njuno življenje opazujejo nenevarni losi, hermelini in veverice… naokoli pa prežijo plenilci.

Arktika je eno izmed območji na Zemlji, ki je najbolj občutljivo na podnebne spremembe, te pa vplivajo na ekosisteme, pokrajino in vedenje živali, ki so se prisiljene prilagajati.  Film je posnet med divjimi, neukročenimi živalmi v njihovem naravnem okolju. Zvezdnika zgodbe sta jelenček Ajlo in njegova mama ob pomoči ostalih severnih jelenov. Njuno življenje opazujejo nenevarni losi, hermelini in veverice… naokoli pa prežijo plenilci.

Petek, 7. 2. ob 19.00: 1917
Sam Mendes, z z oskarjem nagrajeni režiser uspešnice Skyfall in Lepota po ameriško, prinaša svojo edinstveno vizijo z epom prve svetovne vojne – 1917. Na vrhuncu prve svetovne vojne je dvema britanskima vojakoma, Schofieldu in Blakeu, podana nemogoča misija – v tekmi s časom morata prečkati sovražnikovo ozemlje in prenesti sporočilo, ki bi lahko ustavilo smrtonosni napad na stotine vojakov, med katerimi je tudi Blakejev lastni brat.  ZLATI GLOBUS, kjer si je 1917 prislužil kipca za NAJBOLJŠI FILM (drama), Sam Mendes pa kipca za NAJBOLJŠO REŽIJO. Celoten film je posnet z ENIM NEPREKINJENIM POSNETKOM, kar gledalcu da občutek, da se nahaja sredi vojnega območja.
Sobota, 8. 2. ob 17.00: Vsi proti vsem
Vsi proti vsem je politična drama z elementi trilerja, ki se dogaja v izmišljenem kraju Rovte pod idiličnimi Alpami in govori o politiki, volilnih prevarah in razkrajanju moralnih vrednot.

IZJAVA REŽISERJA

»Slovenska tranzicija nam je pokazala, kako je politika postala sinonim za korupcijo. Vsi proti vsem je ostra analiza korupcije na prihajajočih volitvah v majhnem idiličnem slovenskem mestu Rovte. Glavni lik je župan Franta, ki izgublja volitve in je prisiljena poslovati z lokalnimi kriminalci. Vsi proti vsem na lokalni ravni kaže, da živimo v globalnem svetu ponarejenih novic, političnih spinov in korupcije, kjer sta morala in etika izgubili pomen.«
– Andrej Košak, režiser in scenarist

Franta……………………………………………………………………. VLADO NOVAK
Tončka……………………………………………………………………… SILVA ČUŠIN
Petra………………………………………………. ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ
Jožica………………………………………………………… IVA KRAJNC BAGOLA
Bojan…………………………………………………………… BLAGOJ VESELINOV
Fleischmann…………………………………………………….. VALTER DRAGAN
Inšpektor Berginc…………………………………………… PETER MUSEVSKI
Jerovšek……………………………………………………………………… ROK VIHAR
Pipi………………………………………………………………….. JERNEJ KUNTNER
Fritz……………………………………………………………………… JURE IVANUŠIČ
Gartner…………………………………………………………….. UROŠ POTOČNIK
Gole…………………………………………………………………………….. IGOR ZUPE

Nedelja, 9. 2. ob 17.00: Moj najboljši profil (LIFFE 2019)
festivali, nagrade Berlinale; Liffe

Petdesetletna Claire, predavateljica primerjalne književnosti, na Facebooku ustvari lažni profil, da bi vohunila za svojim mladim ljubimcem Ludom. Pod lažno identiteto Clare, privlačne štiriindvajsetletnice, se zaplete v pogovor z Ludovim prijateljem Alexom. Mladenič je nad njo povsem očaran in tudi Claire se kmalu do ušes zaljubi vanj. Resnični svet se vse bolj umika, Claire pa postaja ujetnica svoje virtualne osebnosti …

Zgodba o ljubezni, hrepenenju in osamljenosti v dobi družabnih medijev. Juliette Binoche v vlogi ženske, ujete med fantazijo in resničnost

Nedelja, 9. 2. ob 19.00: Parazit (LIFFE 2019)
Štiričlanska Ki-taekova družina si je sicer zelo blizu, vendar nihče nima službe, prihodnost pa ni obetavna. Sinu Ki-wooju se nasmehne sreča, ko ga prijatelj, ki obiskuje prestižno univerzo, predlaga za dobro plačano službo. Ki-woo, ki na ramenih nosi pričakovanja celotne družine, se odpravi k družini Park na razgovor. Glava družine je g. Park, lastnik mednarodnega računalniškega podjetja. Ki-woo tam spozna Yeon-kyo, prelepo mladenko. Kmalu po prvem srečanju se odnosi med družinama zapletejo, kar pripelje do niza nesrečnih pripetljajev.

Režiser: BONG Joon Ho
Igrajo:  SONG Kang Ho, LEE Sun Kyun, CHO Yeo Jeong, CHOI Woo Shik, PARK So Dam, LEE Jung Eun, CHANG Hyae Jin

Torek, 11. 2. ob 10.00: FILMSKO DOPOLDNE: Dnevnik Diane Budisavljević (LIFFE 2019)
Igrano-dokumentarni film o neverjetni reševalni akciji otrok, ki se je med drugo svetovno vojno dogajala v Zagrebu. Veliki zmagovalec letošnjega puljskega festivala. Glavna junakinja zgodbe je iz zloglasnih taborišč, ki so jih ustanovili ustaši, kolaboracionisti nacistične Nemčije, s peščico najbližjih sodelavcev pred gotovo smrtjo rešila več kot deset tisoč otrok. Njeno ime je bilo za veliko let izbrisano iz zgodovine, njene izjemne zasluge pa pripisane drugim. Zanjo nikoli niso slišali niti otroci, ki jim je rešila življenje. Ime ji je Diana Budisavljević.
Sobota, 15. 2. ob 17.00: Dnevnik Diane Budisavljević (LIFFE 2019)

Igrano-dokumentarni film o neverjetni reševalni akciji otrok, ki se je med drugo svetovno vojno dogajala v Zagrebu. Veliki zmagovalec letošnjega puljskega festivala. Glavna junakinja zgodbe je iz zloglasnih taborišč, ki so jih ustanovili ustaši, kolaboracionisti nacistične Nemčije, s peščico najbližjih sodelavcev pred gotovo smrtjo rešila več kot deset tisoč otrok. Njeno ime je bilo za veliko let izbrisano iz zgodovine, njene izjemne zasluge pa pripisane drugim. Zanjo nikoli niso slišali niti otroci, ki jim je rešila življenje. Ime ji je Diana Budisavljević.

Nedelja, 16. 2. ob 15.00: Pat in Mat: Zimske radosti
Pat in Mat sta znova v akciji, tokrat zimski.

Češkoslovaška risanka Pat in Mat, znana tudi pod imenom A JE TO, je delo Lubomírja Beneša in Vladimírja Jiráneka. Prvič je bila predvajana leta 1976. Kasneje sta nastala dva filma. “Pat in Mat: Zimske radosti” je tretji film, sestavljen iz posameznih zgodb, ki tvorijo tematsko enoto. Bliža se zima in naša dva mojstra že komaj čakata na zabavo.

Pat in Mat bosta prvič uživala v zimi. Le kako bosta okrasila svojo božično hišo, kakšna darila bosta našla pod božičnim drevesom? Sploh imata enako drevo kot mi ali bosta naredila prav posebnega? Po zabavi na snegu bi bila vroča savna popolna, zato ju Pat in Mat zlahka zgradita. Pa bo res vse tako kot si želita? In kako bosta praznovala konec leta? Zima bo dolga, božič in novo leto pa bosta pričakala s čudovitim ognjemetom. Tokrat ju res ne more nič ustaviti?!

Nedelja, 16. 2. ob 17.00: Polsestra
Polsestra je film o odtujenih polsestrah iz Izole, ki morata zaradi spremenjenih okoliščin živeti skupaj v majhnem najetem stanovanju v Ljubljani.

O FILMU
‍Film je imel svetovno premiero v tekmovalnem programu festivala v Karlovih Varih, kjer je Damjan Kozole leta 2016 prejel kristalni globus za režijo za film Nočno življenje. Polsestra je bila po odmevni premieri in odličnih kritikah prikazana na številnih mednarodnih filmskih festivalih (Sarajevo, Haifa, Cork…), na 22. festivalu slovenskega filma pa je Liza Marijina prejela vesno za najboljšo žensko vlogo.

IZJAVA REŽISERJA / DIRECTOR’S STATEMENT
Film govori o ljudeh, ki si ne znajo pokazati čustva naklonjenosti. Način, na katerega komuniciramo z drugo osebo, vedno izraža naše želje, strahove, frustracije. Kadar to počnemo na aroganten, agresiven način, ponavadi le prikrivamo lastno ranljivost. In ravno zato gre, za dve odtujeni, ranjeni osebi, ki se morata v majhnem stanovanju v Šiški soočiti s svojo preteklostjo in sedanjostjo. Na kratko, to je film o sovraštvu in odpuščanju.

Nedelja, 16. 2. ob 19.00: Nesrečniki (LIFFE 2019)
Igrajo:
Damien Bonnard (Stéphane Ruiz), Alexis Manenti (Chris), Djibril Zonga (Gwada), Issa Perica (Issa), Al-Hassan Ly (Buzz), Steve Tientcheu (župan), Almamy Kanoute (Salah), Nizar Ben Fatma (stiskač), Raymond Lopez (Zorro), Luciano Lopez (Luciano), Jaihson Lopez (Jaihson), Jeanne Balibar (komisarka), Sana Joachaim (Bintou)

Nagrade:
Cannes 2019 (nagrada žirije), Sydney 2019, Šanghaj2019, München 2019

Opis:
Kritičen portret sodobne Francije, kjer skozi nasilje in rasizem vznikne upanje za vstajo vseh podrejenih sodobnega sveta. Nagrada žirije na filmskem festivalu v Cannesu. Stéphane se je pravkar pridružil policijski enoti v pariškem predmestju Montfermeil, kjer je Victor Hugo napisal svoj sloviti roman Les Misérables. Neizkušeni policist začne ob spremstvu starejših kolegov hitro odkrivati napetosti, ki vladajo med lokalnimi tolpami. Ekipa policistov se med eno svojih akcij ujame v brezizhoden položaj in dogodek se konča s streljanjem. Pozneje se izkaže, da je konflikt nekdo posnel z brezpilotnim letalnikom. Objavljeni video pomeni grožnjo razkritja resnične slike zapletenih odnosov med policisti in deprivilegiranimi prebivalci predmestij.

“Preprosto je živeti drug z drugim, ko imaš denar. Če ga ni, je položaj veliko težji: potrebni so kompromisi, sporazumi, drobni dogovori … to je stvar preživetja. Tudi za policiste, nastavljeni so na ‘način preživetja ‘, tudi njim je težko. Večina teh policistov ni zelo izobraženih – tudi sami živijo v težkih razmerah in v istem okolišu. Film Nesrečniki ne daje prednosti ne tolpam ne policistom, poskušal sem biti čim bolj pravičen.” (Ladj Ly)

Četrtek, 20. 2. ob 19.00: Izdajalec (LIFFE 2019)
Igrajo:
Pierfrancesco Favino (Tommaso Buscetta), Luigi Lo Cascio (Totuccio Contorno), Fausto Russo Alesi (Giovanni Falcone), Maria Fernanda Cândido (Cristina), Fabrizio Ferracane (Pippo Cal?), Nicola Cal? (Tot? Riina), Giovanni Calcagno (Tano Badalamenti), Bruno Cariello (Alfonso Giordano), Bebo Storti (Franco Coppi), Vincenzo Pirrotta (Luciano Liggio), Goffredo Maria Bruno (Stefano Bontate)

Nagrade:
Cannes 2019, München 2019, Italijanski zlati globusi 2019 (najboljša režija, najboljša izvirna glasba)

Opis:
Resnična zgodba o mafijskem šefu Tommasu Buscetti, ki je v največjem protimafijskem sodnem procesu vseh časov oblastem pomagal do pomembne zmage v boju proti organiziranemu kriminalu.
V osemdesetih letih minulega stoletja v Italiji med šefi sicilijanske mafije divja vsesplošna vojna zaradi trgovine s heroinom. Tommaso Buscetta, viden pripadnik mafije, se pred vihro umakne v Brazilijo in od daleč opazuje, kako njegovi sinovi in bratje izgubljajo življenja v Palermu. On je morda naslednji. Ko ga brazilska policija aretira in izroči italijanskim oblastem, Buscetta sprejme odločitev, ki bo spremenila vse. Odloči se, da bo osebno spregovoril s sodnikom Giovannijem Falconejem, stopil na stran zakona in s tem prelomil večno zavezo, ki jo je sprejel ob vstopu v Cosa Nostro.

“Protagonist je s stališča Cosa Nostre, mafijske tradicije, preteklosti in družine, ki ji pripada, zares izdajalec. Za Buscetto je izdajstvo izjemno boleča odločitev, vendar obenem s tem dejanjem zavrača določeno vrsto mafije, z odločitvami katere se ni strinjal. Vendar Buscetta ni junak; je pogumen človek, ki želi rešiti kožo sebe in svoje družine, je tudi precej konservativen, saj hrepeni po vrsti mafije, v kateri je bil vzgojen, ki ga je tako rekoč blagoslovila.” (Marco Bellocchio)

Petek, 21. 2. ob 19.00: Nesrečniki (LIFFE 2019)
Igrajo:
Damien Bonnard (Stéphane Ruiz), Alexis Manenti (Chris), Djibril Zonga (Gwada), Issa Perica (Issa), Al-Hassan Ly (Buzz), Steve Tientcheu (župan), Almamy Kanoute (Salah), Nizar Ben Fatma (stiskač), Raymond Lopez (Zorro), Luciano Lopez (Luciano), Jaihson Lopez (Jaihson), Jeanne Balibar (komisarka), Sana Joachaim (Bintou)

Nagrade:
Cannes 2019 (nagrada žirije), Sydney 2019, Šanghaj2019, München 2019

Opis:
Kritičen portret sodobne Francije, kjer skozi nasilje in rasizem vznikne upanje za vstajo vseh podrejenih sodobnega sveta. Nagrada žirije na filmskem festivalu v Cannesu. Stéphane se je pravkar pridružil policijski enoti v pariškem predmestju Montfermeil, kjer je Victor Hugo napisal svoj sloviti roman Les Misérables. Neizkušeni policist začne ob spremstvu starejših kolegov hitro odkrivati napetosti, ki vladajo med lokalnimi tolpami. Ekipa policistov se med eno svojih akcij ujame v brezizhoden položaj in dogodek se konča s streljanjem. Pozneje se izkaže, da je konflikt nekdo posnel z brezpilotnim letalnikom. Objavljeni video pomeni grožnjo razkritja resnične slike zapletenih odnosov med policisti in deprivilegiranimi prebivalci predmestij.

“Preprosto je živeti drug z drugim, ko imaš denar. Če ga ni, je položaj veliko težji: potrebni so kompromisi, sporazumi, drobni dogovori … to je stvar preživetja. Tudi za policiste, nastavljeni so na ‘način preživetja ‘, tudi njim je težko. Večina teh policistov ni zelo izobraženih – tudi sami živijo v težkih razmerah in v istem okolišu. Film Nesrečniki ne daje prednosti ne tolpam ne policistom, poskušal sem biti čim bolj pravičen.” (Ladj Ly)

Sobota, 22. 2. ob 17.00: Nenavaden teden s Tesso (LIFFE 2019)
festivali, nagrade Berlinale 2019 (posebna omemba žirije), Kino Kino Zagreb 2019 (nagrada občinstva), New York International Chidlren’s FF 2019 (glavna nagrada občinstva za najboljši celovečerni film/), Kristiansand FF 2019 (nagrada otroške žirije), Zlin FF (najboljši film), Giffoni 2019, Hongkong 2019

zgodba
Sam, včasih prepameten in razmišljujoč fant, med počitnicami pride z družino na nizozemski otok. Razmišlja o življenju in minljivosti in se odloči za poseben trening samote. Potem pa spozna nenavadno in samosvojo vrstnico, domačinko Tesso. Skupaj izpeljeta načrt, kako bo Tessa spoznala svojega očeta, ki ne ve, da hčer sploh ima. Razburljive poletne počitnice Sama naučijo, da je bolje polno živeti, kot se bati neznanega.

o avtorju
Steven Wouterlood je bil rojen leta 1984 v Utrechtu na Nizozemskem. Za svoj kratki film Alles mag je prejel otroškega emmyja in vrsto drugih nagrad. Nagrajeni so bili tudi nekateri njegovi ostali filmi. Nenavaden teden s Tesso je njegov celovečerni prvenec.

Sobota, 22. 2. ob 19.00: Emma
Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy) je lepa, pametna in bogata mlada ženska, ki v svojem zaspanem mestecu nima tekmice. V bleščeči satiri družbenega razreda in bolečini odraščanja se Emma prebija med neuspelimi poskusi romantičnih zbliževanj, da bi našla ljubezen, ki je bila že ves čas tam. Gre za filmsko adaptacijo komičnega romana angleške pisateljice Jane Austin z naslovom Emma, ki razkriva iskanje sorodne duše in ljubezni s srečnim koncem.
Nedelja, 23. 2. ob 19.00: Vsi proti vsem
Vsi proti vsem je politična drama z elementi trilerja, ki se dogaja v izmišljenem kraju Rovte pod idiličnimi Alpami in govori o politiki, volilnih prevarah in razkrajanju moralnih vrednot.

IZJAVA REŽISERJA

»Slovenska tranzicija nam je pokazala, kako je politika postala sinonim za korupcijo. Vsi proti vsem je ostra analiza korupcije na prihajajočih volitvah v majhnem idiličnem slovenskem mestu Rovte. Glavni lik je župan Franta, ki izgublja volitve in je prisiljena poslovati z lokalnimi kriminalci. Vsi proti vsem na lokalni ravni kaže, da živimo v globalnem svetu ponarejenih novic, političnih spinov in korupcije, kjer sta morala in etika izgubili pomen.«
– Andrej Košak, režiser in scenarist

Franta……………………………………………………………………. VLADO NOVAK
Tončka……………………………………………………………………… SILVA ČUŠIN
Petra………………………………………………. ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ
Jožica………………………………………………………… IVA KRAJNC BAGOLA
Bojan…………………………………………………………… BLAGOJ VESELINOV
Fleischmann…………………………………………………….. VALTER DRAGAN
Inšpektor Berginc…………………………………………… PETER MUSEVSKI
Jerovšek……………………………………………………………………… ROK VIHAR
Pipi………………………………………………………………….. JERNEJ KUNTNER
Fritz……………………………………………………………………… JURE IVANUŠIČ
Gartner…………………………………………………………….. UROŠ POTOČNIK
Gole…………………………………………………………………………….. IGOR ZUPE

Sobota, 29. 2. ob 17.00: Ne pozabi dihati
Za 15-letnega Klemena se vse spremeni v trenutku, ko se njegov tri leta starejši brat Peter zaljubi v prelepo vrstnico Sonjo. Film o skrivnostih poletja.

Petnajstletni Klemen odrašča s starejšim bratom Petrom in mamo samohranilko v malem mestecu na odmaknjenem podeželju. Utečen vsakdan, ki ga Klemen najraje preživlja z oboževanim bratom na teniškem igrišču in ob bližnji reki, prekine Petrovo nenadno, strastno ljubezensko razmerje s prelepo vrstnico Sonjo, kar pri Klemenu sproži naval nasprotujočih si čustev.

PODAJTE OCENO O NAS
PREKO GOOGLE MAPS
 • 5 star review  nice local culture center

  thumb Luka Ovsec
  10/06/2019
 • 4 star review  Great place as cinema, stage play venue, exhibition place, outdoor food/coffee venue... Functioning very well for any event. Only wish they add baby changing table somewhere and snack/drink stand or vending machine for movie nights.

  thumb Blaž Lusavec
  5/26/2019
 • 5 star review  Great films, staff and people. I enjoyed seeing film there

  thumb Ana Mištrafovič
  3/24/2019
 • 5 star review  Nice sound, cozy seats, cheap tickets, homey atmosphere.

  thumb samoza fejsbuk
  2/17/2019
 • 5 star review  Nice sound, cozy seats, cheap tickets, homey atmosphere.

  thumb samoza fejsbuk
  2/17/2019
 • 5 star review  I do not go to the cinema very often. The main reason for that is all the bright and shine of modern multiplexes where nothing classy remains. I was used to going and watching every action or SF movie as a kid, and I remember that theaters in my birthplace were more than just halls with projectors and seats - they were like temples, where many people used to come and not only entertain themselves but also be a part of an event. Being also a classic theater, this movie theater combines the best of classic theater and modern architecture and equipment, and while sound could be handled better, offers an incredible feeling of an old-style theater. No popcorn and sweet drinks, no garbage, even the audience (including kids) behaves more respectful during shows. I enjoyed even not so good movies just because of that classic feeling of being in a "theater". You can take your girl to a romantic movie like in old times. Highly recommended!

  thumb Davor Pleskina
  9/11/2018

Povezava do obrazca za ocenjevanje.

MESEČNI SPORED

 SEPTEMBER 2022

Četrtek, 29.9.
ob 10.00: Plesna terapija

OKTOBER 2022

Sobota, 1. 10.
ob 18.00: Gajin svet 2
ob 20.00: Padec

Nedelja, 2. 10.
ob 18.00: Najboljši rojstni dan
ob 20.00: Pot domov

Petek, 7. 10.
ob 20.00: Pot v raj

Nedelja, 9. 10.
ob 18.00: Zmajev jezdec
ob 20.00: Orkester

Sobota, 15. 10.
ob 18.00: Gajin svet 2
ob 20.00: Jaz sem Zlatan

Nedelja, 16. 10.
ob 18.00: Čebelica Maja 3: Zlato jajce
ob 20.00: Sprosti pesti

Petek, 21. 10.
ob 20.00: Moonage daydream

Sobota, 22. 10.
ob 18.00: Minioni: Grujev vzpon
ob 20.00: Amsterdam

Nedelja, 23. 10.
ob 18.00: Kung fu tačke
ob 20.00: Črta

Četrtek, 27. 10.
ob 10.00: Luzzu

Petek, 28. 10.
ob 20.00: Pr' Hostar 2

Sobota, 29. 10.
ob 18.00: Kung fu tačke
ob 20.00: Pr' Hostar 2

Nedelja, 30. 10.
ob 18.00: Zmajev jezdec
ob 20.00: Olga

ART KINO MREŽA SLOVENIJE

Smo eden izmed ustanovnih članov združenja Art kino mreže Slovenije. Gre za združenje 28 mestnih kinov, ki skrbijo za prikazovanje kakovostnega kino programa.

CICAE ZDRUŽENJE

Zveza združuje preko 1900 kinematografov širom sveta. Od leta 2018 smo člani tudi mi.

EUROPA CINEMAS

Smo člani Europa Cinemas, ki združuje najboljše kinematografe na evropskem prostoru. Zato vam lahko ponudimo bolj raznolik evropski art filmski program.